Keukenrenovatie in Meppel

Er komt een tijd dat je uitgekeken raakt op je huidige keuken. Of misschien functioneert het een en ander niet meer naar wens in jouw keuken. Maar de opstelling is nog wel naar je zin? Denk dan eens aan een keukenrenovatie. In Meppel bel je voor de renovatie van jouw keuken naar de Nummer 1 Keukenspecialist: Wilco Klunder. Het renoveren van je keuken in Meppel kun je prima aan hem overlaten. Met zijn kennis en ervaring wordt jouw keuken snel weer als nieuw!

Keukenrenovatie Meppel en omgeving

Je keuken opknappen met hulp van de keukenspecialist

Wanneer je je keuken wilt opknappen, neem je contact op met Keukenservice Wilco Klunder. Je kunt verschillende werkzaamheden laten doen aan je keuken bij een keukenrenovatie in Meppel. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Het vervangen van het werkblad of het aanrechtblad
 • De fronten van de keukenkastjes vervangen
 • De fronten van de keukenkasten overspuiten
 • De huidige spoelbak vervangen
 • Nieuwe inbouwapparatuur plaatsen
 • De achterwand van het aanrecht opnieuw betegelen

Je kunt ervoor kiezen om één of meerdere van de werkzaamheden uit te laten voeren door Keukenservice Wilco Klunder. Na de renovatie van jouw keuken in Meppel, is de keuken weer als nieuw.

Keuken vernieuwen in Meppel

Wanneer je uitgekeken raakt op je huidige keuken, kun je een nieuwe keuken kopen. Maar misschien schiet je tekort in je budget of wil je het geld voor andere zaken gebruiken. Dan is het vernieuwen van je keuken ook een goede optie. En wanneer je een keuken renovatie wilt laten doen in Meppel, kun je terecht bij Keukenservice Wilco Klunder. Een keukenrenovatie is vaak een goedkopere optie dan de aanschaf van een compleet nieuwe keuken. Terwijl beiden vaak hetzelfde resultaat geven: een nieuwe keuken. Uiteraard wil je je keuken op professionele en vakkundige wijze laten vernieuwen. Neem daarom contact op met de nummer 1 keukenspecialist Wilco Klunder. Hij komt vrijblijvend bij je langs om een offerte op maat te maken. De wensen en mogelijkheden worden doorgenomen en je weet direct waar je aan toe bent. Zo kom je achteraf niet voor extra kosten te staan. Een keukenrenovatie in Meppel kan vaak al binnen één dag plaatsvinden. Zo kun je snel gebruik gaan maken van je ‘nieuwe keuken’!

De voordelen op een rijtje

Wanneer je jouw keuken laat vernieuwen in Meppel door Keukenservice Wilco Klunder biedt dat veel voordelen:

 • Gratis en vrijblijvend advies bij jou thuis
 • Direct een offerte op maat
 • Een ruime keuze in aanrechtbladen en spoelbakken
 • De kosten van een keukenrenovatie liggen beduidend lager dan de kosten van aanschaf van een nieuwe keuken
 • Met Wilco Klunder haal je kwaliteit en vakmanschap in huis
 • De keukenrenovatie gebeurt snel en efficiënt, zodat je niet lang in de rommel zit
 • Alle merken keukens kunnen gerenoveerd worden
 • De volledige kosten zijn vooraf bekend, zodat je niet voor onverwachte kosten komt te staan

Voorbeelden van keukenrenovatie in Meppel en omgeving

Opknappen keuken Meppel voor
Keuken opknappen Meppel na
opknappen van keuken Meppel
Opknappen keuken Meppel na

Kijk voor meer voorbeelden bij jou in de buurt bij onze Foto impressie.

Keukenservice Wilco Klunder voor Meppel en omgeving

Voor het opknappen van jouw keuken in Meppel ben je aan het juiste adres bij Keukenservice Wilco Klunder. Uiteraard verzorgt hij ook de keukenrenovatie in Ruinerwold, Koekange, De Wijk, Staphorst en Nijeveen. Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag een vrijblijvende offerte aan.