Keukenrenovatie in Noordscheschut en omgeving

Wat komt er allemaal kijken bij een keukenrenovatie? Ben je uitgekeken op je huidige keuken en wil je deze laten renoveren? Er zijn ontzettend veel mogelijkheden voor je nieuwe keuken, maar het kan lastig zijn om te bepalen wat er precies allemaal gedaan moet worden. Wil je alleen de keukenfronten en handgrepen vervangen of wil je ook een geheel andere inrichting van je keuken? En hoe zit het met je inbouwapparatuur en verlichting? Hier lees je precies wat er allemaal komt kijken bij de renovatie van je keuken.
  1. In welke staat verkeert je bestaande keuken?

 

Is je huidige keuken nog prima in orde en heeft deze alleen een stijlupdate nodig of zit je aanrecht onder de krassen en hangen de kastdeurtjes op half zeven? Voordat je begint aan de keukenrenovatie is het belangrijk om te bepalen wat de staat van je huidige keuken is. Let daarbij ook op het hang- en sluitwerk.

 2.     Heb je voldoende kasten en lades in je huidige keuken?

 

Als je tevreden bent met de indeling van je bestaande keuken, kun je deze al enorm opfrissen met wat cosmetische aanpassingen. Kom je toch altijd kastruimte tekort of wil je een diepe lade waar al je pannen perfect in passen? Dan zal er wellicht wat meer moeten gebeuren om je droomkeuken te realiseren.

 3.     Welke keukenfronten en handgrepen kies je?

 

Keukenfronten hebben een grote invloed op de uitstraling van je keuken, dus het is belangrijk om een weloverwogen keuze te maken. Denk hierbij aan het materiaal, de kleur en de afwerking. De mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos! Soms is het vervangen van de fronten en handgrepen al genoeg om weer tevreden te zijn met je keuken.

 4.     Heb je ook een nieuw aanrechtblad en/of achterwand nodig?

 

Als je een ouderwets aanrecht hebt of deze onder de krassen zit, is het hoog tijd om ook dit te vervangen. Combineer je nieuwe aanrechtblad met mooie nieuwe tegels of zelfs een hypermoderne achterwand van glas of aluminium. Wilco Klunder uit Noordscheschut informeert je graag over de mogelijkheden.

 5.     Kies je ook nieuw witgoed en/of inbouwapparaten?

 

Je keukenrenovatie is een goed moment om te bedenken of je ook nieuwe inbouwapparatuur aan wil schaffen, zoals een nieuw fornuis of een afwasmachine. Zo weet je zeker dat je nieuwe apparatuur straks ook perfect in je nieuwe keuken past. Overweeg ook om eventueel ander witgoed te vervangen.

 6.     Wat voor keukenverlichting heb je nodig?

 

Vergeet tenslotte de verlichting niet! Je keukenverlichting is niet alleen sfeerbepalend, maar ook noodzakelijk om goed bij te kunnen werken. Zoek dus een oplossing voor zowel functionele als sfeerverlichting. Inbouwspotjes, lampen onder de keukenkastjes of een opvallende plafondlamp... Het kan allemaal!

 

Wil je jouw keuken in Noordscheschut of omgeving laten renoveren? Wilco Klunder komt gratis langs om je vrijblijvend advies en een duidelijke offerte aan te bieden. Neem nu contact op om een afspraak te maken!