Keukenservice Wilco Klunder is permanent gesloten.

Keuken vernieuwen

Ben je uitgekeken op je oude keuken of zitten er beschadigingen links en rechts? Wordt het tijd om je keuken te vernieuwen? Dan zit je bij ons goed: wij zijn dé specialist op het gebied van keukenrenovatie.

Wij spreken uit ervaring als we zeggen dat een keuken vernieuwen vaak hetzelfde resultaat oplevert als een compleet nieuwe keuken kopen. Maar dan velen malen goedkoper uitpakt: een volledig nieuwe uitstraling tegen betaalbare prijzen. Een oude keuken vernieuwen kun je doen met een uitbreiding van je keuken of door inbouwapparatuur te plaatsen of vervangen. Maar je kan bijvoorbeeld ook het keukenblad vervangen of de keukenkastjes vervangen waardoor je je keuken een totaal nieuwe uitstraling kan geven!

Uiteraard adviseren we je graag in wat het beste bij jouw wensen en keuken past. We zijn van alle markten thuis als keukenspecialist en bespreken graag de mogelijkheden met je.

Een persoonlijke en open werkwijze

Voordat we aan de slag gaan komen we, geheel gratis en vrijblijvend, persoonlijk bij je op bezoek. Dit heeft meerdere voordelen. Jij hoeft de deur niet uit en wij kunnen op locatie de situatie uitgebreid bekijken. Dat praat een stuk gemakkelijker wanneer jij je wensen kenbaar maakt en wij kunnen goed bepalen wat het beste bij jouw wensen, budget en situatie past. Wanneer we alles in kaart hebben gebracht en we samen hebben besloten hoe we je keuken gaan vernieuwen, kunnen we meteen de offerte opmaken.

Voordelen van een keuken vernieuwen bij Keukenservice Wilco Klunder

  • Gratis en vrijblijvend advies
  • Specialist in keuken renoveren
  • Vernieuwen is goedkoper dan een compleet nieuwe keuken kopen
  • Geen weken in de rommel
  • Keuze uit vele soorten aanrechtbladen
  • Alle merken keukens kunnen gerenoveerd worden
  • Volledige kosten zijn van te voren bekend

Keuken vernieuwen kosten

Omdat we bij je thuis komen kunnen we je persoonlijke omstandigheden goed in bekijken. Dit maakt het voor ons een stuk eenvoudiger om een goede schatting te maken van de totale kosten voor het vernieuwen van je keuken. Kosten die worden meegerekend hebben betrekking op de montagetijd en de prijzen van de te vervangen onderdelen. Dit alles wordt meegenomen in de offerte die we bij je thuis, ter plekke voor je uitprinten. Als je akkoord gaat hoef je alleen nog maar een handtekening te zetten. Vervolgens plannen we de afspraak in om je oude keuken te vernieuwen. Je weet bij ons dus van te voren altijd de prijzen voor het vernieuwen van je keuken en je komt dus achteraf nooit voor verassingen te staan. Dat is wel zo prettig!