Laat je keuken overspuiten voor een nieuwe look

Je brengt waarschijnlijk veel tijd door in je keuken, dus het is belangrijk dat je je hier echt goed thuisvoelt. En daarbij hoort een keukeninrichting die perfect bij je smaak past. Is je keuken nog in goede staat, maar ben je niet meer tevreden over de kleur? Of heeft je keuken een ouderwetse uitstraling, maar wil je liever niet te veel geld uitgeven aan een complete renovatie? Door je keuken te laten overspuiten geniet je van een geheel nieuwe look zonder dat je ook maar een keukenkastje hoeft te vervangen. Dit is dus een simpele en voordelige oplossing met een groots effect!

Een nieuw kleurtje voor je keuken

 

Een goede keuken gaat jarenlang mee, maar kleurtrends veranderen elk seizoen. Misschien ben je net verhuisd en past de keuken niet helemaal bij je smaak, of misschien vind je het gewoon heerlijk om af en toe je keuken een nieuwe uitstraling te geven. Door alle keukenkastjes een nieuw kleurtje te geven, geef je je keuken een enorme update zonder dat je aan een verbouwing hoeft te beginnen.

 

Je kunt kiezen uit duizenden kleuren – van tijdloze tinten tot kleuren die perfect bij de nieuwste trends aansluiten. Populaire mogelijkheden zijn modern wit, grijs of zwart, of ga juist voor een retro pasteltint. Ook zijn er verschillende afwerkingen mogelijk, zoals mat, zijdeglans, hoogglans of zelfs een metallic effect. Wilco Klunder heeft jarenlange ervaring met het overspuiten van keukens in Noordscheschut en omgeving. Wij hebben veel kleurenstalen als voorbeeld en adviseren je graag over de kleuren die het beste bij de ruimte en de rest van je interieur passen.

 

Keuken overspuiten: onze werkwijze

 

Wij spuiten alle losse onderdelen van je keuken over in onze eigen spuiterij. Denk daarbij aan de keukendeurtjes, ladefrontjes, lichtlijsten en plinten. Indien gewenst komen wij alle onderdelen bij jou thuis afhalen en leveren we ze na het overspuiten weer af. Daarnaast kunnen wij ook de vaste delen bij je thuis komen overspuiten. Zo weet je zeker dat je hele keuken er weer tiptop uitziet in je favoriete kleur.

 

Wil je je keuken laten overspuiten en woon je in de omgeving van Noordscheschut? Neem contact op met Wilco Klunder om je over de mogelijkheden te laten adviseren en geniet snel van een strakke keuken met een geheel nieuwe look!