De mooiste keukenfronten in Noordscheschut en omgeving

De mooiste keukenfronten Verlichting, het werkblad en de handgrepen zijn belangrijk om je keuken de gewenste sfeer te geven, maar niets is zo bepalend voor de uitstraling van je keuken als de keukenfronten. Van witte of zwarte fronten van hoogglans polyester voor een trendy, moderne keuken tot klassiek hout of fineer voor een landelijke keuken – met de juiste keukenfronten kun je nog jarenlang genieten van je nieuwe keuken of geef je je huidige keuken een snelle update.

 

Keukenfronten: bepalend voor de uitstraling van je keuken

Weet je niet goed waar je moet beginnen met je keuze voor nieuwe keukenfronten? Bepaal eerst de stijl van je nieuwe keuken. Wil je graag een strakke designkeuken gevuld met innovatieve snufjes of kies je liever een gezellige, ouderwetse boerenkeuken? Deze stijl wordt dan ook je uitgangspunt bij het kiezen van de fronten. Aspecten waar je op kunt letten zijn het materiaal, een eventueel reliëf en natuurlijk de kleur en de afwerking.

Natuurlijke materialen als hout, glas en metaal zijn nog altijd zeer populair. Je kunt kiezen voor massief hout, maar ook bijvoorbeeld mdf met een chique fineer. Metalen keukenfronten hebben een opvallende professionele uitstraling en staan goed in een industrieel interieur. Ook kunststof is tegenwoordig een goede en zeer veelzijdige optie. Kunststof keukenfronten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen, en zijn bovendien makkelijk schoon te houden, krasvast en kleurecht. Je kunt zelfs voor kunststof folie met een houtprint kiezen! Kunststof is meestal ook de voordeligste optie. Wilco Klunder informeert je graag over de mogelijkheden voor je keuken in Noordscheschut of omgeving.

Een keuken in elke kleur en afwerking

Met moderne keukenfronten kun je elke kleur kiezen. En ben je uitgekeken op de kleur van je huidige fronten? Dan hoef je ze niet meteen te vervangen, maar kun je ze ook laten overspuiten. Zo kun je je keuken snel en voordelig aanpassen aan de laatste trends of je veranderende smaak!  Op het moment zijn vooral monochroom wit en zwart bijzonder populair, maar ook felle kleuren en pasteltinten zijn de laatste tijd weer in opkomst. Felrood staat bijzonder modern, terwijl zachtgeel je keuken juist een prachtige retrosfeer geeft en olijfgroen geweldig is in een landelijke keuken. Daarbij kun je bovendien kiezen voor een glanzende of matte afwerking.

Wil je nieuwe keukenfronten laten plaatsen in je keuken in de omgeving van Noordscheschut of wil je je huidige fronten laten overspuiten? Neem contact op met Wilco Klunder om een vrijblijvende offerte aan te vragen.