Keuken laten renoveren in Zwolle? - Wilco Klunder

Wil je je keuken vernieuwen? Maar zijn de kosten voor een nieuwe keuken te hoog? Denk dan eens aan een keukenrenovatie. Ook voor een keukenrenovatie in Zwolle en omgeving staat Keukenservice Wilco Klunder voor je klaar. De kosten van een keukenrenovatie zijn vaak beduidend lager dan de aanschaf van een nieuwe keuken. Wanneer de basisopstelling naar tevredenheid is kun je prima je oude keuken opknappen. Bel voor meer informatie of een offerte op maat voor een keuken renovatie in Zwolle naar Keukenservice Wilco Klunder.

Keukenspecialist voor Zwolle

Keuken vernieuwen?

Na een aantal jaren raak je uitgekeken op je huidige keuken. Je wilt wel eens wat nieuws. Uiteraard kun je dan op zoek gaan naar een nieuwe keuken, maar je kunt er ook voor kiezen om je keuken te laten renoveren. Voor keukenrenovatie in Zwolle ga je naar de nummer één keukenspecialist Wilco Klunder. Je kunt je keuken gedeeltelijk vernieuwen, bijvoorbeeld de keukenkastjes laten overspuiten, maar een grotere renovatie is ook mogelijk. Wat is er zoals mogelijk:

 • vervangen werkblad of aanrechtblad
 • fronten van de keukenkastjes vervangen
 • de fronten van de keukenkasten overspuiten
 • spoelbak vervangen
 • nieuwe inbouwapparatuur

Keukenrenovatie in Zwolle door Keukenservice Wilco Klunder

Uiteraard wil je de keukenrenovatie op vakkundige en professionele wijze uitgevoerd zien worden. Kies dan voor jouw keukenrenovatie in Zwolle voor de nummer 1 keukenspecialist Wilco Klunder. Deze keukenspecialist komt vrijblijvend bij je langs om een offerte op maat te maken. Hij neemt de wensen en mogelijkheden ter plaatse met je door en kan zo direct een offerte voor je maken. Bevalt de offerte, dan wordt er een datum afgesproken voor de keuken renovatie bij jou in Zwolle. Over het algemeen kan deze in één dag plaatsvinden en kun je snel genieten van een ‘nieuwe’ keuken in Zwolle!

Alle voordelen op een rij

 • Gratis en vrijblijvend advies bij jou thuis
 • Snel een offerte op maat
 • Een renovatie van je keuken is goedkoper dan een nieuwe keuken
 • Keukenservice Wilco Klunder is de nummer 1 specialist op het gebied van keukenrenovatie in Zwolle en omgeving
 • Een keukenrenovatie gebeurt snel en vakkundig
 • Alle merken keukens kunnen gerenoveerd worden
 • De kosten van de keuken zijn vooraf bekend; je komt dus niet voor onvoorziene kosten te staan

Een kleine impressie

Bij een keukenrenovatie is veel mogelijk. Ook voor een keukenrenovatie in Zwolle of omgeving staan wij voor jou klaar. Hieronder enkele voorbeelden.

keukenrenovatie in Zwollekeuken na renovatievoor de keukenrenovatiena keukenrenovatie

Kijk voor meer voorbeelden van keukenprojecten bij onze Foto Impressie.

Een keukenrenovatie in Zwolle door keukenservice Wilco Klunder

Laat jouw keukenrenovatie in Zwolle uitvoeren door keukenspecialist Wilco Klunder. Jarenlange ervaring zorgt voor de realisatie van jouw droomkeuken. Een zeer tevreden klantenkring heeft geleid tot een uitmuntende reputatie. Maak daarom van jouw huidige keuken ook jouw droomkeuken: Vraag een vrijblijvende offerte aan!