Keukenrenovatie in Steenwijk

Een keukenrenovatie is een goede oplossing wanneer je een minder groot budget hebt en toch een ‘nieuwe’ keuken wilt. Uiteraard kun je ervoor kiezen zelf je keuken op te knappen. Maar dit kost vaak veel tijd. Laat daarom je keukenrenovatie in Steenwijk of omgeving door Keukenservice Wilco Klunder voltooien. Dit kan je veel geld en tijd besparen.

Keukenspecialist voor Steenwijk

Keuken vernieuwen in Steenwijk

Wanneer de opstelling van je keuken nog naar wens is, heb je maar een paar kleine aanpassingen nodig om je huidige keuken de uitstraling van een nieuwe keuken te geven. Door bepaalde delen van de keuken te vervangen lijkt de keuken al vaak als nieuw. Je kunt bijvoorbeeld een nieuw aanrechtblad kiezen of een nieuwe spoelbak en deze laten plaatsen door Keukenservice Wilco Klunder. Dat is vaak al mogelijk zonder de achterwand te vervangen. Maar ook dat kunnen wij voor je verzorgen. Een andere aanpassing van je huidige keuken kan het vervangen van de fronten van de keukenkastjes zijn. Dankzij de nieuwe frontjes heb je direct een geheel nieuwe uitstraling van de keuken. Maar deze fronten over laten spuiten is ook mogelijk. Inbouwapparatuur kan ook worden vervangen. Door de keukenrenovatie in Steenwijk aan de vakkundige werkwijze van de Nummer 1 specialist over te laten, weet je zeker dat het goed komt!

De Nummer 1 specialist in keukenrenovatie voor Steenwijk

Kies je voor kwaliteit, dan kom je uit bij Keukenservice Wilco Klunder. Wilco komt vrijblijvend en gratis bij je langs om de wensen en mogelijkheden met je te bespreken. Het voordeel hiervan is, dat hij direct ziet wat er mogelijk is, hij ter plekke alles op kan meten en zo bij jou thuis direct een offerte op maat kan opstellen. Zo weet jij meteen waar je aan toe bent. Ga je akkoord met de offerte dan kan er een geschikte datum gezocht worden om jouw keuken te vernieuwen in Steenwijk. Vaak kan de keukenrenovatie al in één dag plaatsvinden en kun je snel genieten van jouw vernieuwde keuken!

De voordelen op een rijtje

  • Gratis en vrijblijvend advies betreffende jouw keuken renovatie in Steenwijk
  • Een offerte op maat bij jouw thuis opgesteld
  • Renoveren is goedkoper dan een nieuwe keuken kopen, maar geeft hetzelfde resultaat: “een nieuwe keuken”
  • Keukenservice Wilco Klunder werkt snel en efficiënt, zodat je nooit lang in de rommel zit
  • Een ruime keuze in aanrechtbladen en spoelbakken
  • Alle merken keukens kunnen door de keukenspecialist gerenoveerd worden
  • Dankzij goede afspraken, kom je nooit voor onverwachte kosten te staan

Enkele voorbeeldprojecten

Keuken opknappen in Steenwijk: voor
Keuken opknappen in Steenwijk: na
Voor keukenrenovatie Steenwijk
Na keukenrenovatie Steenwijk

Kijk hier voor meer impressies.

Neem contact op met Keukenservice Wilco Klunder

Laat ook jouw keuken renoveren in Steenwijk door Keukenservice Wilco Klunder. De renovatie wordt uiterst vakkundig en op hoog kwalitatieve wijze uitgevoerd, zodat jij na de keukenrenovatie in Steenwijk kunt genieten van je geheel vernieuwde keuken. Neem contact op of vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan.