Keukenrenovatie in Ommen - Wilco Klunder

Een nieuwe keuken is natuurlijk iets om naar uit te kijken, maar de kosten ervan zijn erg hoog. Met een keukenrenovatie in Ommen door Keukenservice Wilco Klunder, bereik je vrijwel hetzelfde resultaat: een nieuwe keuken. Echter, de kosten liggen vaak een stuk lager.

Keukenrenovatie in Ommen

Nummer 1 keukenspecialist

Na enkele jaren raak je uitgekeken op je huidige keuken. Of misschien heb je een huis gekocht, maar is de keuken niet helemaal naar je smaak. Je wilt wat nieuws, wat anders. Een nieuwe keuken kopen is erg prijzig en vaak blijft de opstelling van de keuken veelal hetzelfde. En wellicht is je keuken verder nog prima in orde. Je keuken vernieuwen kan dan een uitstekend alternatief voor een nieuwe keuken bieden. Je keuken renovatie in Ommen laat je doen door de nummer 1 keukenspecialist Wilco Klunder. Met weinig overlast en lage kosten biedt hij je een uitstekend alternatief en geniet jij binnen korte tijd van een nieuwe keuken in Ommen.

Keukenrenovatie in Ommen: een ‘nieuwe’ keuken

Keukenservice Wilco Klunder kan veel voor je betekenen bij je keukenrenovatie in Ommen. Met een paar kleine aanpassingen aan je keuken, krijg je al een geheel ander aanzicht. Zo is het mogelijk om een nieuwe spoelbak te plaatsen. Je kunt bij ons kiezen uit verschillende modellen. Ga je voor een mooi rond model, een praktische dubbele spoelbak of wil je liever de elegante vierkante spoelbak terugzien in jouw vernieuwde keuken. Een andere optie om de keuken te vernieuwen in Ommen, is het plaatsen van een nieuw aanrechtblad. In ons brede assortiment werkbladen, maak je een keuze voor jouw keuken renovatie in Ommen. Door het werkblad te vervangen, krijg je direct een geheel nieuwe look van jouw keuken. Uiteraard is het mogelijk om ook de achterwand te vervangen alvorens wij het werkblad gaan plaatsen. Daarnaast bestaat de optie voor het poedercoaten of poederlakken van de fronten van de keuken. Met deze milieuvriendelijke en duurzame techniek voor het vernieuwen van je fronten, ben je verzekerd van een kras- en slijtvast resultaat en ziet je keuken er weer uit als nieuw. En door je inbouwapparatuur te vervangen, gaan ook de apparaten weer een poos mee.

Keukenservice Wilco Klunder voor de keuken renovatie

Kwaliteit en vakmanschap zijn twee goede eigenschappen van Keukenservice Wilco Klunder. Om een passende offerte te maken, komt Wilco bij je langs en worden de mogelijkheden en wensen besproken. Aan de hand daarvan wordt direct een offerte op maat gemaakt voor jouw keukenrenovatie in Ommen. Keukenservice Wilco Klunder rekent geen nadelige kosten achteraf. Zo kom je nooit voor onverwachte kosten te staan. Indien je akkoord gaat met de offerte, wordt er een afspraak ingepland voor de keuken renovatie bij jou in Ommen. Vaak kan het voorwerk door Wilco Klunder op locatie gedaan worden, zodat je niet lang in de rommel zit tijdens het keuken vernieuwen.

Voordelen keukenrenovatie in Ommen

Je keuken laten vernieuwen in Ommen door Keukenservice Wilco Klunder heeft veel voordelen:

  • Keukenservice Wilco Klunder komt bij jou langs om de mogelijkheden en wensen door te spreken
  • Er wordt direct een offerte op maat gemaakt voor jouw keukenrenovatie in Ommen
  • Keukenservice Wilco Klunder biedt een ruime keus aan spoelbakken, werkbladen en accessoires
  • Alle merken keukens kunnen vernieuwd worden
  • Er worden geen nadelige kosten achteraf gerekend
  • De renovatie neemt niet veel tijd in beslag

Meer informatie over je keuken vernieuwen in Ommen

Keukenservice Wilco Klunder heeft al vele renovaties uitgevoerd. Ook in Ommen ben je aan het juiste adres voor een keukenrenovatie. Kijk op onze foto impressie pagina voor enkele voorbeelden of neem contact op voor meer informatie. Ook voor een vrijblijvende offerte op maat voor een keuken renovatie in Ommen, neem je contact op met Keukenservice Wilco Klunder!