Keukenrenovatie in Dwingeloo

Wil je je keuken vernieuwen? Maar zijn de kosten voor een compleet nieuwe keuken te hoog? Of heb je geen zin in een complete verbouwing? Dan is een keukenrenovatie een goed alternatief. Voor een keukenrenovatie in Dwingeloo neem je contact op met Keukenservice Wilco Klunder. Door te kiezen voor een keuken renovatie door deze nummer 1 specialist, ben je verzekerd van uitstekende kwaliteit tegen een scherpe prijs. De kosten voor een keukenrenovatie liggen vaak beduidend lager dan het laten plaatsen van een nieuwe keuken. Het resultaat is daarentegen veelal hetzelfde: Een nieuwe keuken!

Keukenrenovatie in Dwingeloo

Keuken laten renoveren in Dwingeloo

Na vele jaren koken in dezelfde keuken, ben je toe aan iets nieuws. Een nieuw aanrechtblad, nieuwe spoelbak of nieuw inbouwapparatuur. Uiteraard kun je een compleet nieuwe keuken aanschaffen, maar het is ook mogelijk om je keuken te vernieuwen. In Dwingeloo neem je contact op met Keukenservice Wilco Klunder. Het is mogelijk om delen van je keuken te laten vernieuwen, maar ook voor een complete keuken renovatie in Dwingeloo neem je contact op. De mogelijkheden van deze nummer 1 keukenspecialist op een rijtje:

Door je werkblad of aanrechtblad te vervangen, creëer je een heel andere look. Daarbij is het ook mogelijk om direct de achterwand mee te nemen. Mooie, nieuwe tegeltjes maken de keukenrenovatie in Dwingeloo al vaak helemaal af. Ook een spoelbak maakt nét even dat verschil. Zowel ronde als rechthoekige of enkele en dubbele bakken, vind je terug in ons assortiment.

Keukenservice Wilco Klunder: Kwaliteit voor een scherpe prijs

Wanneer je je keuken wilt vernieuwen in Dwingeloo, is het bij Wilco Klunder mogelijk om de keukenfronten te laten poedercoaten. Poedercoaten is een elektrostatisch verfproces, waarbij het poeder tijdelijk aan het object blijft plakken. Door het vervolgens in een oven te verhitten smelt het poeder, hardt het uit en profiteer je van de voordelen van het poedercoaten:

  • Kras- en slijtvast oppervlak
  • Bestand tegen vlekken
  • Beschermd tegen Uv-licht, chemische middelen en luchtvochtigheid

De werkwijze voor een keukenrenovatie in Dwingeloo door Keukenservice Wilco Klunder wordt als een groot voordeel ervaren. Wilco komt namelijk persoonlijk bij je langs om de mogelijkheden te bekijken en bespreken en luistert naar jouw wensen. Deze vertaalt hij direct naar een offerte op maat. Bevalt de offerte, dan wordt een datum voor de keuken renovatie bij jou in Dwingeloo afgesproken. Deze renovatie kan over het algemeen vaak al in één dag gebeuren, omdat het voorwerk op locatie gedaan kan worden. Op die manier zit je niet lang in de rommel en kun je snel genieten van je ‘nieuwe’ keuken.

Keukenrenovatie in Dwingeloo door Keukenservice Wilco Klunder

Laat je keuken vernieuwen in Dwingeloo door Keukenservice Wilco Klunder. Jarenlange ervaring en kwalitatief hoogwaardige producten zorgen voor de realisatie van jouw droomkeuken. Ook je eigen droomkeuken creëren? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor jouw keukenrenovatie in Dwingeloo. Ook in de omgeving van Dwingeloo komen wij graag bij je langs. In plaatsen als Ruinen, Uffelte, Diever,< a href="/keukenrenovatie-beilen" title="Keukenrenovatie Beilen"> Beilen en Wijster neem je voor een keukenrenovatie contact met ons op.