Keukenrenovatie in Assen

Uitgekeken op je huidige keuken? Je wilt wel eens wat anders, maar je budget is niet toereikend om een nieuwe keuken te laten plaatsen? Denk dan eens aan een keukenrenovatie. Ook voor een keukenrenovatie in Assen, ben je bij Keukenservice Wilco Klunder aan het juiste adres. De kosten voor een keukenrenovatie zijn vaak beduidend lager dan de aanschaf van een nieuwe keuken. En dat met vrijwel hetzelfde eindresultaat! Wilco Klunder is de nummer 1 keukenspecialist in jouw regio. Bel voor meer informatie of een offerte op maat voor een keuken renovatie in Assen daarom naar Wilco Klunder.

Keukenrenovatie in Assen

Je oude keuken als nieuw!

Na jaren koken in je huidige keuken, ben je toe aan wat nieuws. Echter je budget is niet toereikend voor een nieuwe keuken of je wilt zonder al te veel overlast de boel wat opfrissen. Dat kan! Keukenspecialist Wilco Klunder verzorgt de keuken renovatie in Assen en omgeving voor een goede prijs. Kleine aanpassingen, zoals het vervangen van een keukenblad kan vaak al een groot verschil maken. Maar ook vervanging van je huidige inbouwapparatuur, vervanging van keukenkastjes en/of uitbreiding van je huidige keuken zijn werkzaamheden die jouw keuken een nieuwe look geven. Kijk hier wat Wilco Klunder voor jouw keukenrenovatie in Assen voor jou kan doen.

Keukenrenovatie in Assen door de nummer 1 specialist!

Wanneer je kiest voor een keukenrenovatie, wil je dat uiteraard vakkundig en professioneel laten uitvoeren. Keukenservice Wilco Klunder is de nummer 1 specialist voor keukenrenovaties, ook in Assen. Kies je voor Wilco Klunder en wil je vrijblijvend een offerte laten maken, dan zal Wilco Klunder bij jou thuis komen om zo een offerte op maat te maken. Hij kan ter plaatse direct met je doornemen wat de mogelijkheden zijn. Ook kan hij op deze manier beter beoordelen welke onderdelen vervangen dienen te worden en wat de montagetijd zou zijn. Bevalt de offerte, dan wordt er een datum geprikt voor de keuken renovatie bij jou in Assen. Over het algemeen kan deze in één dag plaatsvinden en kun je genieten van een ‘nieuwe’ keuken in Assen!

De voordelen van een keukenrenovatie door Wilco Klunder:

  • Gratis en vrijblijvend advies
  • De nummer 1 specialist op het gebied van keukenrenovatie in Assen en omgeving
  • Renovatie is goedkoper dan de aanschaf van een compleet nieuwe keuken
  • De keukenrenovaties gebeuren snel en vakkundig
  • Alle merken keukens kunnen gerenoveerd worden
  • De kosten zijn vooraf bekend, dus je komt niet voor onverwachte uitgaven te staan

Kies voor een keuken renovatie in Assen door Wilco Klunder

Laat jouw keuken renovatie in Assen uitvoeren op vakkundige wijze door keukenservice Wilco Klunder. Jarenlange ervaring en een zeer tevreden klantenkring zorgen voor een uiterst deskundige uitvoering van de renovatie. Uiteraard kun je contact met ons opnemen voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.